Haljine s vrtoglavim prorezima koje više otkrivaju nego pokrivaju postale su i više nego popularne, a trend koji je započeo još prošle godine nastavio se i u 2013. Svoju premijernu haljinu s najdubljim prorezima do sada koji se protežu sve do razine struka odabrala je najljepša žena svijeta Gwyneth Paltrow

Magazin People objavio je listu najljepših žena svijeta, a na prvom mjestu posve neočekivano osvanula je glumica Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow je čvrsta bedra istaknula haljinom s prorezima



>>Opasni prorezi samo za najspretnije dame

Poznata plavuša koja je u posljednje vrijeme poprilično zauzeta privatnim poslovima, knjigama savjeta o receptima, modi, stilu te umijeću življenja zbog neodobravanja javnosti ponijela je i titulu najomraženije osobe.

>>Gwyneth Paltrow: Čvrste noge bez najmanje greške

No možda će ulogom u filmu Iron Man 3 Gwyneth vratiti povjerenje javnosti, koju je definitivno zaintrigirala svojim izdanjem na premijeri  u Hollywoodu.

Glumica se pojavila u Antonio Berardi haljini sa dva lica. Na prednjem dijelu toalete isticao se bijeli rezani umetnuti materijal u struku podebljan zelenim i crnim prijelazom i prozirnim tri četvrt rukavima koji je prekrio glumičino istrenirano tijelo.

No intrigantnost izdanju dali su duboki prorezi prekriveni prozirnim materijalom koji su sezali do struka i nimalo sramežljivo otkrili njezina čelična bedra koji su rezultat godina upornog vježbanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju