Pariz je grad s posebnom energijom, a ona je izgleda utjecala i na Charlize Theron koja jednostavno blista. Iako je nedavno prekinula dugogodišnju vezu sa Stuartom Townsendom tuga na njoj nije ostavila tragove

Charlize za koju je gotovo potpuno svejedeno ima li šminku ili ne i je li izašla u šetnju ili na crveni tepih jer uvijek izgleda lijepo i glamurozno, boravak u Parizu je pun pogodak.

Glumica se uz dobar šoping napunila pozitivnom energijom koja će joj biti potrebna kako bi u nedjelju zablistala na dodjeli nagrade Oscar. Tamo će, sigurni smo biti jedna od najzapaženijih žena na crvenom tepihu.

Odluka o prekidu s irskim glumcem Stuartom Townsendom koju je donijela nakon devet godina veze je izgleda bila prava jer osim što više ne nosi prsten koji joj je on poklonio kao znak ljubavi i veze na njoj nema ni tragova tuge.

Umorna Charlize Theron bez šminke

Iako Charlize ne odgovara na pitanja novinara o vezi koju su mnogi smatrali jednom od najstabilnijih u Hollywoodu, ona i Stuart od siječnja žive odvojeno.

Bliski prijatelji tvrde kako se Charlize odlučila za prekid jer je njihova veza počela sličiti odnosu brata i sestre, a svađali su se i zbog toga što je njezina karijera cvjetala dok Stuart i nije bio tako uspješan.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju