Nova frizura kojom Charlize Theron već tjednima plijeni pažnju i koju je tek nedavno prestala skrivati istaknula je njezino prelijepo lice ali i otkrila sijede vlasi koje joj savršeno pristaju kao i stav kako ciklus starenja ne planira kamuflirati

Kada je Charlize Theron prije gotovo deset godina za potrebe uloge serijskog ubojice u filmu 'Čudovište' drastično promijenila izgled dopustivši da filmska 'maska' u potpunosti izobliči njezino prelijepo lice postalo je sigurno kako tada mlada glumica beskompromisno doživljava svoju ulogu u filmskoj industriji.

>>Charlize Theron više ne skriva ćelavu glavu

Stoga nimalo ne čudi drastična promjena koju je napravila za novu ulogu u nastavku kultnog filma 'Mad Max: Fury Road' kada je svoje dugačke zlatne pramenove obrijala na nulericu. 

>>Charlize Theron uspijeva gotovo nemoguće

Dok su detalji sa snimanja još uvijek tajni kao i njezina uloga, Charlize donedavno ćelavu glavu koju je spretno skrivala ispod šešira sada rado otkriva i to unatoč sijedim vlasima kao opetovanim dokazima starenja.

Kratka crna kosa prošarana sijedim pramenovima dodatno je naglasila njezino prelijepo mladenačko lice kao i stav prema nezaustavljivom ciklusu starenja kojeg se nimalo ne ustručava nego prirodno prihvaća.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju