Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika i aktualne državne tajnice Hillary Clinton udala se u haljini Vere Wang i goste počastila tortom od 11 tisuća dolara

Chelsea Clinton, kći bivšeg američkog predsjednika i aktualne državne tajnice Hillary Clinton, udala se jučer za svog dugogodišnjeg dečka, investicijskog bankara Marca Mezvinskog, na raskošnoj svadbi održanoj na imanju Astor Courtsu u gradiću Rhinebecku, u saveznoj državi New York. 400 uzvanika uživalo je u raskošnom, ali ukusnom židovskom vjenčanju sramežljive Clintonove kćeri.

Mladenci, oboje vegani, zaželjeli su vjenčanje bogato veganskim proizvodima, a takva je bila i svadbena torta koja je prema nekim informacijama koštala 11 tisuća dolara.

Mjesecima se nagađalo kakvu će haljinu nositi mladenka, a nakon brojnih pretpostavki Chelsea je odabrala svilenu haljinu boje slonovače s potpisom Vere Wang, dobre prijateljice obitelji Clinton.

>> Chelsea Clinton se udaje u Veri Wang ili Oscaru de la Renti

Pretpostavlja se da ju je dobila na poklon, no dragulji koje je nosila vrijedili su preko 250 tisuća dolara.

Obitelj Clinton je navodno po gostu se potrošila oko šest tisuća dolara, što je nevjerojatna brojka obzirom da prosječno američko vjenčanje košta dvadesetak tisuća dolara, a zemlje se oporavlja od krize. Ipak, djevojak se udaje jednom, zar ne?!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju