Cheryl Cole je još jedna od mnogih zvijezdi koje su dobile svoju dvojnicu. Svestrana ljepotica je u muzeju Madame Tussauds upoznala svoju voštanu repliku u elegantnoj crvenoj haljini koja je vrlo zorno opisalo vitku liniju u koju originalna Cheryl ulaže puno truda i vremena

Pjevačica i seksi senzacija Cheryl Cole posljednja je u nizu poznatih osoba koje su u obliku voštanog odlijeva postavljene u muzeju Madame Tussauds.

No, suprotno od očekivanog, Cheryl je jedina dosad napravila pravu dramu što se tiče njezine voštane figure. Uobičajeni je postupak da osoba čija se figura radi pokloni muzeju komad odjeće u koji će se figura odjenuti, međutim, pjevačica je odlučno rekla kako joj ne pada napamet išta poklanjati muzeju, pogotovo ono što su tražili.

>> Cheryl Cole: Slobodna, sjajna i seksi

>> Cheryl Cole: Nedostaje mi seks!

Iako je figura otkrivena u odjeći, čini se kako će voštana Cheryl biti jedina figura bez odjeće, odnosno bit će izložena potpuno gola. Kada su je pitali u čemu je problem s odjećom, rekla je da ne može odlučiti što će pokloniti, 'pa bi bilo najbolje ništa', zaključila je Cole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju