Atraktivna glumica Christina Hendricks nosi epitet jedne od najpoželjnijih žena na svijetu. Nakon što se proslavila ulogom u seriji 'Momci s Madisona' gdje je utjelovila tajnicu Joan postala je san svakog muškarca, no suprug je uspjela prestraviti već prilikom njihovog prvog susreta

Glumica ponosna na svoje obline te bujno poprsje koje ne pokušava sakriti krasi naslovnicu britanskog izdanja Cosmopolitana za ožujak u kojem je priznala kako je svog supruga, glumca Geoffreyja Arenda prilikom prvog susreta uplašila izjavom kako s njim želi zasnovati obitelj.

'Nakon nekoliko susreta u društvu konačno smo dogovorili prvi izlazak na kojem sam mu rekla da s njim želim zasnovati obitelj, srećom to ga nije otjeralo', ispričala je Christina koja je u kolegi glumcu Geoffreyju pronašla onog pravog.

Za Cosmopolitan je rekla i kako suprug smatra njezin pin-up imidž vrlo smiješnim te ga to dobro zabavlja.

'Za mene je seksepil samopouzdanje i jedinstvenost koju pokazuju žene u svim dijelovima svijeta, način na koji se nose i kako izgledaju je poseban i seksi', rekla je Christina koja nije ni sanjala kako će je uloga u seriji 'Momci s Madisona' pretvoriti u seks simbol.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju