Popularna, talentirana, jednostavna i lijepa kratki je opis Doris Pinčić, djevojke koja se ulogom u seriji Larin izbor vinula na sam vrh domaćeg zvjezdanog neba te se čvrsto odlučila tamo i zadržati

Da se Doris Pinčić jako dobro snašla u ulozi kazališne glumice dokaz je brojna publika koja za predstavu 'Lutke', kao i za glumu mlade zvijezde ima samo riječi hvale. Još kada pozitivne kritike izađu iz usta zvijezde kao što je Doris Dragović to je onda doista najljepši kompliment.

>> Doris Pinčić: Tako obična, a tako bombastična

Lijepa Doris nakon odrađene predstave vrijeme je provela u društvu pjevačice po kojoj je dobila ime, a koja je za mladu zvijezdu imala samo riječi hvale te ju je prozvala vedrim licem našeg glumišta.

>> Doris Pinčić: Lara je naučila odabrati!

Iako je u kratkom vremenskom razdoblju zahvaljujući ulozi Lare u seriji 'Larin izbor' postala prava zvijezda Doris Pinčić ostala je vjerna svom jednostavnom i mladenačkom stilu odijevanja koji joj odlično pristaje, a kojim osvaja na prvu.

Obične, plave traperice, crne gležnjače na srednje visoku potpeticu te crna majica ispod koje je sramežljivo izvirivao bijeli top kombinacija je koju je Doris odjenula nakon odrađene predstave.

Jednostavan dnevni look mlada Zadranka je spretno osvježila šarenom i trendi maramom te decentnim make upom u sivim i plavkastim tonovima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju