Cindy Crawford jedna je od najpoznatijih supermodela koju u posljednje vrijeme rijetko viđamo u javnosti. Poznata ljepotica snimljena je dok se vraćala iz zračne luke. Bez imalo šminke izgledala je fantastično

Cindy Crawford jedna je od stare postave supermodela koji su osamdesetih i devedesetih žarili i palili svjetskim pistama i modnim časopisima.

No za razliku od njezine kolegice Naomi Campbell koju često viđamo po raznim događanjima, Cindy je svoju privatnost zadržala za sebe i posvetila se obitelji i karijeri.

No bez obzira na angažmane koji više nisu vezani za modne piste još uvijek izgleda fantastično, a to su otkrile i svježe paparazzi fotografije.

Snimljena je dok se vraćala iz zračne luke odjevena u ležernu sivu vestu, traperice i niske sandale.

Bez imalo šminke i frizure vitka ljepotica je otkrila kako je godine još uvijek nisu sustigle.

No 44 godine stara manekenka je već nekoliko puta izjavila kako se to ne postiže preko noći te kako pravilnom prehranom i redovitim vježbanjem čuva svoje tijelo.

Atraktivna Amerikanka osim karijere modela koju je prekinula 2000. godine te glumačkih angažmana, široj javnosti je poznata i po fitness video vježbama za oblikovanje tijela kojima su se zarazile žene diljem svijeta.

Cindy danas osim linije kozmetičkih proizvoda potpisuje i dizajn namještaja što se pokazalo kao vrlo uspješan pothvat.

>> Nevjerojatna Cindy prkosi vremenu i gravitaciji!

>> Elisabetta i Cindy: Deset nevidljivih godina razlike

Ova ljepotica doista je pravi primjer spoja ljepote i poduzetnosti što je karakteristika gotovo cijele 'stare' postave supermodela poput Naomy Campbell, Claudie Schiffer i Elle Macpherson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju