Iako je zagazila u peto desetljeće, jedna od najpoznatijih supermodela devedesetih Cindy Crawford još uvijek zadivljuje svojom pojavom. Lice bez bora pošteđeno intervencija plastične kirurgije i besprijekorno vitko tijelo kapital su kojim i dalje visoko kotira

Zdrav način života i njezin sustav vježbi koje su slijedile na tisuće žena jedine su korektivne metode kojima se Cindy Crawford tijekom svoje dugogodišnje karijere supermodela podvrgnula. Danas viddimo kako joj se uloženi trud višestruko vraća.

>>Naomi Campbell: Još uvijek kraljica modne piste

Tijelo na kojem joj mogu pozavidjeti i puno mlađe kolegice te lice na kojem godine ne ostavljaju traga Cindy spremno pokazuje u brojnim editorijalima i  dvadeset godina nakon što je s kolegicama Naomi Campbell, Lindom Evangelistom i Christy Thurlington obilježila 'zlatno doba' supermodela.

>>Linda Evangelista: Drski editorial dostajan samo najhrabrijih

Samopouzdanje i seksipil kojim zrače Cindy i njezine kolegice i danas su na cijeni unatoč godinama i nemilosrdnoj modnoj industriji koja ženstvenost i obline sve manje cijeni. No da za poznate veteranke uvijek ima mjesta svjedoče brojne kampanje, editorijali ali i revije u kojima se njihovo pojavljivanje posebno cijeni.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju