Nakon 12 godina braka i dvoje djece Cindy Crawford još uvijek uživa u aktivnom seksualnom životu. Svjesna kako joj dnevne obaveze oduzimaju puno vremena 44 godine stara ljepotica napravila je raspored vođenja ljubavi kojeg se pridržavaju i ona i suprug

Supermodel i još uvijek jedna od najljepših žena na svijetu koja iako se aktivno ne bavi modom još uvijek snima reklame i modne editoriale te vodi vlastitu tvrtku, kada je riječ o strasti u braku, stvar je preuzela u svoje ruke.

>> Cindy Crawford i u 45. jednako atraktivna

>> Elisabetta i Cindy: Deset nevidljivih godina razlike

Svjesna kako posao i privatne obaveze ljubav i seks prečesto bacaju u drugi plan napravila je raspored kojeg se pridržavaju ona i njezin suprug Rande Gerber. Jednom tjedno par uživa u strastvenoj večeri i to bez iznimke.

'Ukoliko ćete čekati da se to dogodi, načekat ćete se. Čak i ako taj dan netko od nas nije raspoložen, pokrenemo stvari i na kraju uživamo', rekla je Cindy magazinu Ladies Home Journal.

Atraktivna brineta također inzistira na razgovorima sa suprugom i na taj način rješava probleme na koji par nailazi u braku.

'Filozofija mog supruga je da nije potrebno razgovarati jer kada su stvari dobre, dobre su, a kada su loše ne možemo ih ispraviti. To nije istina, sreća u braku je nešto što nam mora biti cilj, to se ne događa samo od sebe', potvrdila je Cindy ono što sve žene dobro znaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju