Nakon 12 godina braka i dvoje djece Cindy Crawford još uvijek uživa u aktivnom seksualnom životu. Svjesna kako joj dnevne obaveze oduzimaju puno vremena 44 godine stara ljepotica napravila je raspored vođenja ljubavi kojeg se pridržavaju i ona i suprug

Supermodel i još uvijek jedna od najljepših žena na svijetu koja iako se aktivno ne bavi modom još uvijek snima reklame i modne editoriale te vodi vlastitu tvrtku, kada je riječ o strasti u braku, stvar je preuzela u svoje ruke.

>> Cindy Crawford i u 45. jednako atraktivna

>> Elisabetta i Cindy: Deset nevidljivih godina razlike

Svjesna kako posao i privatne obaveze ljubav i seks prečesto bacaju u drugi plan napravila je raspored kojeg se pridržavaju ona i njezin suprug Rande Gerber. Jednom tjedno par uživa u strastvenoj večeri i to bez iznimke.

'Ukoliko ćete čekati da se to dogodi, načekat ćete se. Čak i ako taj dan netko od nas nije raspoložen, pokrenemo stvari i na kraju uživamo', rekla je Cindy magazinu Ladies Home Journal.

Atraktivna brineta također inzistira na razgovorima sa suprugom i na taj način rješava probleme na koji par nailazi u braku.

'Filozofija mog supruga je da nije potrebno razgovarati jer kada su stvari dobre, dobre su, a kada su loše ne možemo ih ispraviti. To nije istina, sreća u braku je nešto što nam mora biti cilj, to se ne događa samo od sebe', potvrdila je Cindy ono što sve žene dobro znaju.