Plan B je komedija koja istražuje spojeve , ljubav, brak i obitelj, no unatrag. Glavnu ulogu ima zavodljiva Jennifer Lopez koja će otkriti kako je to doznati da si trudan i tek onda upoznati onog pravog. Dok čekate da film stigne u kina, osvojite majice!

Nakon godina izlaženja na spojeve Zoe koju igra Jennifer Lopez zaključuje kako je predugo čekala savršenog muškarca te se odluči za umjetnu oplodnju. Istog dana upoznaje Stana kojeg glumi Alex O'Loughlin, a on bi, čini se mogao biti onaj pravi.

Zoe i Stan započinju vezu, a ona se trudi sakriti trudnoću te čini pogreške te Stanu odašilje pogrešne poruke. Kada mu objasni zbog čega se tako ponaša, Stan postane svjestan čudnovate veze, no odluči ostati uz Zoe.

Uskoro će se pokazati kako je seks koji uključuje troje - Stana, Zoe i trudnički jastuk uopće nije problem jer će njih dvoje zaključiti kako se uopće ne poznaju i ne znaju jesu li spremni za zajedničku budućnost.

>> J.Lo i dalje zaobljena na pravim mjestima

>> EKSKLUZIVNO: S premijere filma 'Plan B' s J. Lo

Vrijeme prolazi, a oni će otkriti kako se nisu zaljubili, oženili i dobili dijete već sve to napravili obrnutim redoslijedom i u petoj brzini. Mogu li ipak biti stvoreni jedno za drugo?

Tko je dobio majice iz filma 'Plan B'?

Zadovoljna i Continental film majice iz filma 'Plan B' daruju Jasni Deliji, Matildi Milašinović, Ivani Andrejić i Igoru Bošnjaku.

Romantična komedija je u kinima od 6. svibnja pa požurite provjeriti hoće li Stan ostati uz Zoe i kako 40-godišnja J. Lo izgleda na filmskom platnu! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju