Jamie Lee Curtis i Sigourney Weaver glume suparnice u urnebesnoj komediji 'Ponovno ti' koja će vas nasmijati do suza i podsjetiti vas na srednjoškolske dane. Zadovoljna vam daruje DVD, budite brzi!

'Ponovno ti' je paket prepun čiste zabave koji vam predstavlja zvjezdanu glumačku ekipu s velikim iskustvom u komedijama. Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis i uvijek izvanrednu Betty White garantiraju odličnu zabavu i pregršt smijeha.

Za Marni koju glumi Kristen Bell srednja je škola bila užasno iskustvo koje ju je nastavilo proganjati i na bratovoj svadbi u obliku bratove buduće nevjeste.

>> Komadi iz prošlosti blistaju i danas

U ovom histeričnom ponovnom susretu s osobom koju bi Marni najradije zaboravila, desit će se obračun dobre i zle cure. I kao da to nije dovoljno, Marnina mama koju je utjelovila odlična Jamie Lee Curtis ponovno susreće svoju srednjoškolsku noćnu moru Sigourney Weaver. Upotpunjena urnebesnim, nikad dosad viđenim posebnim dodacima, 'Ponovno ti' je luda komedija od koje ćete pucati od smijeha.

U urnebesnoj komediji 'Ponovno ti' koju daruju Zadovoljna i Continental film uživat će Antea Turkalj iz Kutinske Slatine i Ivana Šop iz Rijeke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju