Beckhamova opsesija tetovažama rezultirala je novim, dvadeset i prvim crtežom na tijelu. Engleski nogometaš ukrasio je tako lijevi pektoralni mišić koji će sada privlačiti još više pažnje

David Beckham naprosto obožava oslikavati svoje tijelo i ne smeta mu što pritom satima mora sjediti kod tattoo-majstora.

O posljednjem umjetničkom dijelu Marka Mahoneyja javnost je obavijestio putem svog Facebook profila na koji je i stavio sliku kao dokaz novog odlaska na ukrašavanje kože koje je trajalo šest sati.

‘Želim vas sve o nečemu obavijestiti. Upravo sam si dao napraviti novu tetovažu. Radio ju je legendarni Mark Mahoney. Trajalo je šest sati’, napisao je.

Upitno je kakva će biti reakcija Beckhamove majke koje ne dijeli ljubav svoga sina u iscrtavanju tijela. Tako je engleski nogometaš jednom prilikom priznao:

‘Ljubitelj sam tetovaža. Svaka ima svoje značenje. Volio bih dati napraviti još koju, ali se bojim da bi me majka mogla ubiti zbog toga.

Inače, Mark Mahoney je holivudski tattoo-umjetnik pod čijim su se rukama našli mnogi slavni klijenti, pa tako i Angelina Jolie, Brad Pitt i Britney Spears.

>> Kako je David Beckham iznenadio maserku?

>> Bye, bye Beckham! Stiže mlađi i slađi Ronaldo

Kakva je i koje je značenje posljednje Beckhamove tetovaže još uvijek nije poznato (Total Portal).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju