Usprkos Davidovim aferama i Victorijinom opsjednutošću izgledom i slavom par uživa u sretnom blaku, no izbjegavaju zajedničke trenutke u kupaonici. Zato svatko ima svoju

U zajedničkom intervjuu za InStyle magazin supružnici Beckham otkrili su nepoznate sitnice o svom braku, pa i to da svatko ima svoju kupaonicu kako bi izbjegli svađe oko jutarnjih rituala.

'Victoria ostavlja otvorene ladice, a i zaboravlja zatvoriti zubnu pastu', rekao je David o svojoj 36 godina staroj supruzi, no s obzirom da je to njezin nered, poznatog nogometaša to ne smeta.

>> Victoria Beckham svjesna da izgleda jadno na fotografijama

>> Victoria Beckham: Ne brinite o meni, hranim se zdravo!

Victoria se odmah obranila i naglasila kako je neuredna, no i vrlo čista. 'David misli na ladice s kozmetikom, ne one s cipelama', naglasila je dizajnerica i rekla kako je sretna zbog odvojenih kupaonica jer je Davidova tamna i moderna, a propizvodi koje koristi za osobnu higijenu su skriveni.

Ona pak uživa u modernoj crno-bijeloj kupaonici, a kremice, losione i šminku drži izloženu.

Svaki u svojoj kupaonici drži i blagotvorne kristale za koje vjeruju kako pozitivno djeluju na njihovo zdravlje.

Gospođu Beckham još uvijek oduševljavaju darovi koji stižu na njihovu adresu, a sadrže razne proizvode i odjeću.

'To će me uvijek veseliti, lijepo što se netko potrudi i šalje nam sve te lijepe stvari', rekla je.

>> Beckham: Ja pucam, ako se primi bit će predivno

David je otkrio i kako je njegova supruga ovisna o vježbanju koje je otkrila tek kada se par preselio u Ameriku. Svako jutro započinje trčanjem na traci, a najvažnije joj je to što zna da ne mora izlaziti u prirodu. David pak najradije vježba na otvorenom, a kada ima slobodan dan odlazi u teretanu s Victorijom.

Poznata po tome da je mršavi izgled održavala izgladnjivanjem, uz tu lošu naviku Victoria se nakon preseljenja u Ameriku odrekla i lošeg umjetnog tena.

'Više ne upotrebljavam proizvode za samotamnjenje, prihvatila sam svoj svijetli ten', rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju