Ovisnici o tipkanju Demi Moore i Ashton Kutcher vezu su započeli putem SMS poruka. Iako u početku njezin suprug nije obraćao pažnju na nju, iskusna Demi se pobrinula da se to promijeni i danas ga ima samo za sebe

Demi Moore i njezin suprug Ashton Kutcher oboje svakodnevno koriste Twitter kako bi svoje obožavatelje i prijatelje obavjestili što se događa u njihovim životima.

Zato uopće ne čudi podatak da su ovisnici o tipkanju vezu započeli putem SMS poruka.

47-godišnja Demi je s osmijehom od uha do uha otkrila kako su ona i Ashton svoju vezu započeli tipkanjem poruka, a to je u početku bio jedini način komunikacije između danas sretnog para.

>> Umjetna Demi Moore ne priznaje plastiku?!

>> Demi pokrij koljena, vidi se da si stara!

'Dugo smo pričali samo preko poruka prije nego smo započeli vezu, no kada smo se upoznali Ashton uopće nije obraćao pažnju na mene', otkrila je Demi u jutranjem showu na američkoj televiziji.

Glumica je otkrila i kako je prilikom prvog susreta Ashton s njom progovorio svega nekoliko riječi.

'Nije mi imao ništa za reći iz jednostavnog razloga, bio je potpuno fokusiran na drugu osobu', priznala je uz veliki osmijeh koji bi se mogao protumačiti kao 'Ipak sam pobijedila'!

Demi Moore je u Los Angelesu promovirala svoj novi film 'The Joneses' u kojem glumi uz Davida Duchovnya,  a na crvenom tepihu joj se pridružio i Ashton.

47-godišnja glumica je blistala u ružičastoj haljini s otvorenim leđima i ponovno podsjetila na skupocjene tretmane kojima nastoji smanjiti razliku u godinama koja ju dijeli od Ashtona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju