Nekada supermodel sa seksi oblinama Claudia Schiffer je na reviji koncepta Fashion Fringe na londonskom tjednu mode pokazala premršavo tijelo koje joj nikako ne pristaje. Konkurenciju je imala i na pisti jer su neki od modeli koji su nosili reviju mladih britanskih talenata poslali krivu poruku

Fashion Fringe je koncept koji okuplja mlade i talentirane britanske umjetnike koji pomiču granice. Uvijek drugačiji od već poznatih brendova koji se predstavljaju na londonskim pistama, Fashion Fringe tijekom 2011. prikazanim modelima žele vratiti avanturu u britansku modu te pružiti priliku onima koji se ne boje krenuti putem Vivienne Westwood i preminulog genijalca Alexandera McQueena.

>> Oštra debeljuca održala lekciju ljepote

>> Claudia Schiffer ima kožu poput djevojčice

Rad mladih dizajnera iz prvog je reda podržala i Claudia Schiffer. Odjevena u kratku haljinu narančastih tonova i tajice pokazala je izrazito mršavo tijelo, bez oblina koje su je krasile tijekom uspješne manekenske karijere.

>> Gole grudi preplavile London

Claudia koja još uvijek radi te svoje lice posuđuje poznatim brendovima konkurenciju je imala u jednom od modela koji je nosio reviju.

Tako je popularna 'veličina 0' još jednom zavladala modom usprkos brojnim nastojanjima da kreacije dizajnera nose djevojke normalnih proporcija. Modna industrija se još uvijek smatra jednim od glavnih krivaca za nezdrav odnos žena prema svome tijelu, a inzistiranje na ultra mršavosti te androgenom izgledu lišenom ženskih oblina vidljivo je još uvijek na mnogim modnim revijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju