Da holivudske zvijezde doista mogu pretjerati kada je riječ o njihovoj djeci uz Obitelj Cruise i malu Suri na štiklama, tu je i poznati par Brangelina čija kćer Shiloh ne želi biti djevojčica, a Angelina želi Maddoxu pokloniti tetovažu

Lijepa Angelina Jolie lijepo vrijeme iskoristila je za šetnju s kćerima Shilohom i Zaharom.

Djevojčice je odvela na dječju zabavu, a njezin suprug Brad Pitt trenutno je odvojen od brojne obitelji zbog potreba snimanja filma.

S obzirom kako je Angelina već izjavila kako će svojoj djeci već od najranije dobi dopustiti da se sama razvijaju kao osobe, Shiloh je čini se izabrala biti dječak.

Njihova biološka kćer tražila je da joj odrežu duge plave kovrče te želi nositi dječačku odjeću, a paparazzi su je snimili u smeđim dječačkim bermudama i prugastoj majici preko koje je imala gornji dio trenirke s kapuljačom.

Malena djevojčica u posljednje vrijeme odbija da je zovu imenom te se odaziva jedino na ime John, prema njezinom omiljenom liku iz knjige 'Petar Pan'.

Angelina navodno u potpunosti podržava sve odluke svoje trogodišnje djevojčice jer smatra kako dijete najbolje zna što njemu odgovara.

No lijepa glumica već je imala čudnih izleta s odgojem svoje djece. Kada je njezin sin Maddox imao samo četiri godine, htjela mu je napraviti tetovažu, čemu se tata Brad protivio pa mu je umjesto toga poklonila bodež jer je Maddox želio biti ratnik.

>> Nakon potpetica, Suri prešla i na šminku

>> VIDEO: Pazi se Suri: Shiloh bi mogla uzeti krunu!

Čini se kako Tom Cruise i njegova supruga Katie Holmes nisu jedini kontroverzni holivudski roditelji, te kako bi se mala Suri na štiklama odlično uklopila s istetoviranim Maddoxom te djevojčicom odnosno dječakom Shilohom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju