Maltretiranje u osnovnim školama nije nikakva novost, no ovaj problem postoji i o njemu bi se trebalo puno govoriti. No najbolji rezultati postižu se kada buđenje svijesti potiču poznata lica kao što su Doris Pinčić, Ornela Vištica i Filip Juričić

U akciji 'Glazbom reci stop maltretiranju' 2.a razred, OŠ Ivan Merc dobio je priliku družiti se s glumcima iz popularne serije Larin izbor. No osim druženja i potpisivanja autograma ipak, najvažnije je bilo informirati drugašiće o problemu nasilja u školama.

>> Doris i Ornela nikad ljepše i senzualnije

Doris Pinčić i Ornela Vištica svojim su dolaskom oduševili klince, a za ovu priliku obje glumice su odabrale ležerne kombinacije začinjene istom frizurom - dugim raspuštenim loknama romantično prebačenim preko ramena.

>> Preplanula Doris Pinčić pozira kao profesionalka

Iako sama, kao dijete nije imala neugodnih iskustava Doris Pinčić odlučila je od dječice saznati kako ona vide ovaj problem. Lijepa glumica vrlo se brzo snašla u ulozi mentora te uz primjer lika Lare iz serije Larin izbor objasnila djeci što je to maltretiranje.

S obzirom da je ponosni otac sinčića niti Filip Juričić nije ravnodušan kada je riječ o ovom problemu te osim što je i sam kao dječak osjetio što to znači upravo zbog novih generacija smatra kako se o ovom problemu ne smije šutjeti.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju