Glumica Doris Pinčić proslavila se glavnom ženskom ulogom u seriji 'Larin izbor' i osvojila srca gledatelja koji iz večeri u večer prate životne zavrzlame Lare i njezina dva muškarca Jakova i Nikše

Talentirana 24-godišnja Zadranka priznaje kako joj medijska pozornost i ne predstavlja neki problem. U intervju za Studio kaže da je u cjelokupni projekt snimanja serije ušla ne razmišljajući o tome kako bi mogla postići ovako veliki uspjeh.

>> Doris Pinčić šeširom začinila večernji look

>> Larin izbor je kratko i slatko!

Uskrs će provesti s obitelji u Zadru. 'Najvažnije mi je da smo svi na okupu, u dobroj, pozitivnoj i opuštenoj atmosferi, da sam u toplini svog doma', kaže lijepa glumica. Ipak, većinu svog vremena provodi u Zagrebu gdje planira i ostati.

'Zagreb je super i sviđa mi se život ovdje, pa mislim da ću tu i ostati. To je grad koji ipak nudi najviše prilika za mladog čovjeka', rekla je.

O privatnom životu ne voli pretjerano govoriti, no ipak je priznala da je odnedavno u vezi s Borisom Rogoznicom.
No posao je sada u prvom planu. Od samog početka maksimalno se predala poslu, te što se tiče glume nema puno stvari koje bi odbila.

'Za glumce je normalno da se transformiraju i pristala bih na sve što ulazi u moje moralne okvire', rekla je.  Što se tiče sličnosti s Larom, kaže kako je 'uvijek spremna za razumne kompromise'.

'Idealist je kao i ja i obje vjerujemo u pravu ljubav', naglasila je. Smatra kako će joj ova uloga svakako pomoći u daljnjoj karijeri, no o budućnosti trenutno previše ne razmišlja jer izuzetno uživa u liku Lare.

O budućim projektima nije htjela puno govoriti, te unatoč novim poslovnim ponudama, navodi kako je još uvijek posvećena ulozi Lare, te će još neko vrijeme tako i ostati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju