Egzotični Dubai skriva brojne tajne i ljepote koje ostavljaju bez daha. No ovaj grad ne prestaje iznenađivati. Posjetili smo najveći trgovački centar na svijetu u kojem možete šopingirati, igrati golf ili se pak klizati na ledu, a uz sav luksuz i glamur cjenkanje je obavezno

Dubai je magično mjesto koje obiluje brojnim ljepotama. I kada ste pomislili da ste sve vidjeli i čuli o ovoj bogatoj zemlji, svaki put vas ponovno iznenadi jer u Arapskim emiratima jako dobro znaju kako od primjerice običnog trgovačkog centra napraviti pravu turističku atrakciju.

Riječ je o najvećem trgovačkom centru na svijetu u kojem se nalazi nekoliko tisuća trgovina i gotovo 200 ugostiteljskih objekata.

Isto tako, u njemu možete posjetiti najveći morski akvarij na svijetu u kojem se nalazi više od 33 tisuće vrsta životinja.

Možete li zamisliti u srcu pustinje olimpijsko klizalište na ledu koje je otvoreno tijekom cijele godine ili pak golf igralište pored prekrasnog vodopada visine od 30 metara.

Sve je to smješteno u ovom nevjerojatnoj zgradi, pa ako i niste raspoloženi za šoping, na ovom mjestu možete pronaći brojne druge zanimacije, ili pak posjetiti najviši toranj na svijetu Burj Khalifu.

>> Otočje Phi-Phi - smaragdno more i vrhunska zabava

>> Katalonija- najpoželjnija turistička destinacija

Poput nekog fascinantnog grada, ova građevina vas u trenu može odvesti u bilo koji dio svijeta pa primjerice želite li se osjećati kao u Parizu možete sjesti na makarone i kavu u glasoviti pariški Fauchon.

Ovo fascinantno mjesto obiluje svjetski poznatim brandovima kao što su Fendi, Yves Saint Laurent, Chanel, Valentino ili Jean Paul Gaultier, no jedino po čemu se ovi butici razlikuju od onih u ostatku svijeta je to što je primjerice u Diorovoj trgovini, vjerovali ili ne, cjenkanje obavezno.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju