Život pod povećalom kakav vode holivudske zvijezde možda zvuči glamurozan no biti u centru pažnje 24 sata dnevno nije uvijek lako. To jako dobro znaju i poznati klinci koji s vremena na vrijeme dosadnim paparazzima pokažu zube

Iako su njihovi mame i tate bogati i slavni holivudskim klincima nije uvijek lako. Život pod povećalom javnosti ima svojih prednosti, ali i mana, posebno kada je riječ o dosadnim paparazzima čiji je posao pratiti svaki njihov korak.

>> Kako je Suri obrlatila mamu u 5 koraka?

Iako ih popularni roditelji od malih nogu navikavaju na bljesak fotoaparata i vječna dovikivanja radi što boljih fotografija, maleni bogataši nisu uvijek raspoloženi za interakciju te s vremena na vrijeme i oni pokažu zube.

>> Poznati slatkiši koji mame osmijehe

Tako se kći Victorije i Davida Beckhama, slatkica Harper Seven već s nepunih godinu dana izbeljila fotografima iz tatinog naručja, a njezinim stopama je krenula i Nahla Berry čiji je život u posljednje vrijeme glavna meta medija.

Otkako je bila malena beba Suri Cruise je bila i ostala najpopularnija holivudska klinka no njezini izljevi bijesa u javnosti postali su rutina. Niti Zuma, stariji sin Gwen Stefany nije imun na paparazze te im se s vremena na vrijeme obrati ljutitim izrazom lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju