Pauzu između snimanja serije 'Larin izbor' i posljednjih priprema za premijeru kazališne predstave 'Bobočka', lijepa Ecija Ojdanić iskoristila je za vožnju biciklom sa svojom kćerkicom, ne ostavljajući dojam usputno sklepanog stajlinga, već modno vrlo osvještene biciklistice

Za pet dana zvijezdu serije 'Larin izbor' očekuje premijera predstave 'Bobočka', drame nastale prema romanu Miroslava Krleže 'Povratak Filipa Latinovicza'.

>> Najraskošnija haljina s domaćeg crvenog tepiha

Upravo će Ecija Ojdanić, osnivačica kazališta 'Moruzgva' u čijoj je produkciji predstava i nastala, glumiti strastvenu i fatalnu Bobočku.

Posljednji vikend prije nego li poznati Krležin lik zaživi na pozornici, Ecija je iskoristila za uživanje u toplom listopadskom danu sa svojom kćerkicom.

Umjesto automobilom na špicu je stigla s biciklom u upečatljivom bijelom kaputu s nepravilnim crnim mrljama s potpisom Martine Felje čiju je efektnost dodatno naglasio crni outfit.

>> Ecija Ojdanić: Ljuskice za izgled seksi morske sirene

Niske gležnjače sa četiri remenčiča ukrašenih kopčama skladno su ga dopunili, baš kao i crna kapica te sunčane naočale.

Za ovaj je modni izbor zalužila palac gore, a mi joj držimo palčeve za nadolazeću premijeru 25. listopada na pozornici Centra za kulturu Trešnjevka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju