Premijera filma u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Lopez i Alex O'Loughlin održana u Londonu izazvala je pravu histeriju među obožavateljima lijepe glumice, a njezin dolazak na roza tepih popratio je vatromet latica

Leicester Square je bio premalen za obožavatelje koji su pohrlili pozdraviti divu J.Lo koja u filmu glumi Zoe, djevojku koja iako nije pronašla muškarca svojih snova, sama odluči zasnovati obitelj.

Moderna djevojka Zoe koji uživa u svom životu i ludovanju s prijateljicama sretne onog pravog baš na dan kada joj doktor saopći sretnu vijest kako će postati mama. Je li muškarac kojeg je srela uistinu onaj koji će uz nju ostati bez obzira na sve otkriva hit komedija 'Plan B'.

Zoe sretne onog pravog baš na dan kada joj doktor saopći sretnu vijest kako će postati mama.

'Smiješna cura u meni voli romantične komedije, a ja oduvijek vjerujem u ljubav pa je ovo stvarno pravi film za mene', rekla je J. Lo u Londonu.

Na pitanje kakav je osjećaj ponovno imati trudnički trbuh, rekla je kako se prisjetila viška kilograma i svega što joj je donijela trudnoća s blizancima.

'Bila sam presretna na kraju dana kada sam mogla skinuti lažni trbuh, koliko sam samo puta tijekom trudnoće poželjela da mogu učiniti baš to na barem 5 minuta', rekla je glumica.

>> Gnijezdo na glavi Jennifer Lopez

Uz glavne glumce u filmu se pojavljuje i psić s posebnim potrebama koji je također postao prava zvijezda, a uvelika uživa u pažnji koju dobiva. Najdraže mu je kada ga ćeška lijepa Jennifer koja je prema njemu posebno pažljiva.

Redatelj filma je Alan Pou, a u domaća kina stiže 6. svibnja. Do tada uživajte u bljeskanju fotoaparata i poziranju jedne od najseksepilnijih žene na svijetu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju