Premda se s glumačkom karijerom nije posebno proslavila, Elizabeth Hurley već godinama koristi svoje ime za uspješne poslovne projekte, ali i humanitarni rad. Već je godinama uključena u podizanje svijesti o borbi protiv raka dojke, a prilikom javnih nastupa na tu temu prigodno je odjevena u ženstvene ružičaste haljine. Tako je bilo i u New Yorku gdje bi izgledala fantastično da nije u uskim salonkama zgnječila svoje prste

Mjesec listopad koji već tradicionalno simbolizira mjesec podizanja svijesti o raku dojke. Upravo u to vrijeme mnoge poznate osobe, koje su se i same susrele s tom bolesti kao i one koje svojim utjecajem žele utjecati na žene širom svijeta, ističu kolika je važna uloga pregleda i samopregleda prilikom prevencije ove maligne bolesti.

>> Tisuće perlica za senzacinalnu Elizabeth Hurley

Jedna od njih je i Elizabeth Hurley, već godinama zaštitno lice kampanje kozmetičkog brenda 'Estee Lauder' čija kampanja 'Breast Cancer Awareness' ove godine obilježava 20. obljetnicu.

>> Sve ružičaste haljine Elizabeth Hurley

Umjesto simbolične ružičaste vrpce, glumica, dizajnerica i poslovna žena na javnim nastupima u ulozi ambasadorice projekta pojavljuje se u ženstvenim haljinama raskošnog spektra ružičaste.

Na događaju u New Yorku zabljesnula je baby nijansom koja bi na nekoj drugoj 48. godina staroj ženi možda izgledala neprimjereno.

No, uz njezinu put, plave oči i kosu s pramenovima boje meda i prvenstveno fantastično tijelo, pripijena haljina naglašenog dekoltea izdvojila ju je ponovno kao ljepoticu koja zahvaljujući zdravom načinu života sa svakim rođendanom izgleda svježe i njegovano.

Jedini minus njezinog stajlinga bila je nabrana koža na nožnim prstima nastala zbog presukih i previše plitkih salonki boje kože.

No, niti to nije uspjelo umanjiti ljepotu čarobne Britanke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju