Eva Longoria Parker je odlučila kako je vrijeme da postane majka. Svjesna da takve stvari ne dolaze preko noći, ona i suprug će se početi truditi!

Evin suprug, košarkaš Tony Parker jedva čeka da se njihova obitelj proširi, pa je rekao kako će prinova u obitelj stići uskoro.

'Razmišljamo o tome, Eva je ugovorom vezana za snimanje serije 'Očajne kućanice' još godinu dana, a nakon toga ćemo vidjeti što će se dogoditi', rekao je Tony koji je uvjeren kako će Eva biti super mama, a on odličan tata jer, kaže, obožava djecu.

S obzirom da Eva Longoria ima tri sestre Tony će njoj prepustiti odluku o tome koliko će djece imati.

'To ovisi samo o noj, ja se neću petljati u tu odluku, no volio bih imati curicu i dečka', rekao je.

>> Eva Longoria: Seksi dobrotvorka koja voli život

>> Mirisna i zategnuta Eva Longoria

Narednih nekoliko tjedana par neće imati prilike 'raditi na djeci'jer je Eva zauzeta snimanjem filma Without Men, a Tony je na turneji s klubom. U održavanju bliskosti pomaže im Skype.

'Dok se obje strane trude, veza na daljinu uspjeva, no nedostaju mi poljupci', rekao je Tony Parker koji je u braku s Evom Longoriom od 2007.

Da su oboje uistinu sretni nedavno je potvrdila i glumica koja je presretna jer je u braku s najboljim prijateljem.

'Obožavam njegovo društvo, udala sam se za čovjeka s kojim želim provesti život', rekla je Eva te dodala kako bi bilo nezahvalno tražiti nešto više.

'Imam supruga koji me poštuje i ja poštujem njega, imamo povjerenja jedno u drugo, a najbolje od svega je što me on zna iznenaditi, a ja volim iznenađenja', opisala je svoj brak iz snova lijepa glumica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju