Nakon razvoda od Tonyja Parkera, Eva Longoria je utjehu pronašla u Eduardu, mlađem bratu Penelope Cruz. Ne očajavajući, krenula je dalje i u ljubavnom i u poslovnom životu u kojem joj je sljedeći korak izdavanje knjige recepata. A kako bi pokazala da pri tome i sjajno izgleda snimila je editorial za časopis 'Allure' u kojem je u prvom planu njezina frizura

U novom broju časopisa 'Allure' Eva Longoria otvorila je svoje srce i priznala kako se još uvijek oporavlja od razvoda od Tonyja Parkera.

'Navikla sam biti stalno u avionu, i ići s utakmice na utakmicu. Svaki puta kada govorim o tome dođe mi da zaplačem. Teško je. Jako teško. Pokušavam kroz ovaj životni period proći što je dostojanstvenije moguće bez ikakvih drama' priznala je Eva Longoria dodajući kako s njom trenutno u kući žive njezine dvije prijateljice koje joj pomažu da prebrodi razvod.

Osvrnula se i na svoju vrckavu stranu koju je otkrila u jednom intervju priznavši da svojim prijateljicama poklanja vibratore.

'To je bilo prije sedam godina, i prije braka. Teško mi je cenzurirati samu sebe, jer želim otvoreno priznati što mi je na umu i kako se osjećam. Na žalost, puno se toga izvlači iz konteksta, i sada sam puno opreznija dok dajem izjave' istakala je Eva.

>> Poput magneta privlačna Eva Longoria

>> Eva Longoria: Diva i u trapericama

Editorial koji je istaknuo njezinu ženstvenost i nenametljivost u prvi je plan stavio njezinu kosu koja je oblikovana kako bi glumica izgledala kao 'talijanska filmska zvijezda koja se ustala iz kreveta'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju