Nakon razvoda od Tonyja Parkera, Eva Longoria je utjehu pronašla u Eduardu, mlađem bratu Penelope Cruz. Ne očajavajući, krenula je dalje i u ljubavnom i u poslovnom životu u kojem joj je sljedeći korak izdavanje knjige recepata. A kako bi pokazala da pri tome i sjajno izgleda snimila je editorial za časopis 'Allure' u kojem je u prvom planu njezina frizura

U novom broju časopisa 'Allure' Eva Longoria otvorila je svoje srce i priznala kako se još uvijek oporavlja od razvoda od Tonyja Parkera.

'Navikla sam biti stalno u avionu, i ići s utakmice na utakmicu. Svaki puta kada govorim o tome dođe mi da zaplačem. Teško je. Jako teško. Pokušavam kroz ovaj životni period proći što je dostojanstvenije moguće bez ikakvih drama' priznala je Eva Longoria dodajući kako s njom trenutno u kući žive njezine dvije prijateljice koje joj pomažu da prebrodi razvod.

Osvrnula se i na svoju vrckavu stranu koju je otkrila u jednom intervju priznavši da svojim prijateljicama poklanja vibratore.

'To je bilo prije sedam godina, i prije braka. Teško mi je cenzurirati samu sebe, jer želim otvoreno priznati što mi je na umu i kako se osjećam. Na žalost, puno se toga izvlači iz konteksta, i sada sam puno opreznija dok dajem izjave' istakala je Eva.

>> Poput magneta privlačna Eva Longoria

>> Eva Longoria: Diva i u trapericama

Editorial koji je istaknuo njezinu ženstvenost i nenametljivost u prvi je plan stavio njezinu kosu koja je oblikovana kako bi glumica izgledala kao 'talijanska filmska zvijezda koja se ustala iz kreveta'.