Lijepa i putena glumica Eva Mendes oglušila se na savjete stilista koji za proljeće predlažu skraćenu kosu te raspustila svoju dugu 'grivu' i pokazala kako je kosa uistinu najljepši ženski ukras

Eva Mendes zasluženo nosi titulu jedne od najseksepilnije glumice današnjice, a krase ju i prekrasna koža, pune usne i čvrsta duga kosa. No, ipak poput svake žene na svijetu zabrinuta je za svoj izgled.

Prekrasne obline pokazala je u reklamama za donje rublje i traperice s potpisom Calvina Kleina koje su izazvale veliku pomutnju. Razlog je naravno bila Eva odjevena samo u traperice i nauljenog tijela, a kaos je izazvala i jedna fotografija na kojoj je glumica pokazala bradavicu.

>> Eva Mendes: Istina o mojoj bradavici

>> Eva Mendes: 'Neka me zapošljavaju zbog izgleda'

Svjesna svog dobrog izgleda i oblina kakvim se ne mogu pohvaliti mnoge holivudske ljepotice koje teže velični 0, Eva smatra kako u pojedinoj odjeći može izgledati neukusno i vulgarno.

'Neke haljine izgledaju ženstveno, no kada ih odjenem stvar se pretvara u katastrofu. Ono što je seksi u sekundi se može pretvoriti u vulgarno pa moram biti jako oprezna', rekla je Eva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju