Eva Mendes nedavno je izjavila kako ona bez šminke i frizure izgledala sasvim prosječno. Za status seks simbola kojim joj mnogi laskaju, prema njezinim riječima su najviše zaslužni stilisti. No, najnovije spontane fotografije negiraju Evinu (lažnu) skromnost

Eva Mendes svoje ženstveno tijelo u obliku pješčanog sata redovito oblikuje u teretani. No, za razliku od nekih njezinih kolegica ne vježba kako bi se u potpunosti isušila i potom tanašno tijelo ugurala u haljinu broj 36.

Svjesna svoje latino ljepote odlučno se drži svojih oblina tvrdi da nikada ne pazi što jede te da je spremna danak svog gurmanskog uživanja platiti redovitim vježbanjem teretani.

Paparazzi su uhvatili glumicu nakon jedne od tih posjeta golemim hramovima vježbanja kojih u Los Angelesu ima u gotovo jednakom omjeru kao i restorana fast food hranom.

Bez šminke i sa svježe opranom kosom, glumica je izgledala lijepo, zanosno i prije svega seksi. Tako je opovrgnula svoju izjavu kako lijepi izgled prije svega duguje stilistima.

>> FOTO: Zanosa Eva Mendes voli biti seks simbol

>> Eva Mendes dekolteom zasjenila kolegice

'Komplimenti koje dobivam su stvarno lijepi, no frizura i šminka ustvari čine čuda', priznala je te dodala kako kada se to sve oduzme, ona je samo prosječna cura.

Koliko je u tome istine, prosudite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju