Madonna u hladnom Londonu snima svoj novi film u kojem će se ponovno okušati kao redateljica. Osim što je tada pokazala jedan sasvim osebujan stil odijevanja, otkrila je i lice koje očito vapi za novom dozom botoksa

Madonna je jedna od onih zvijezda koja se nikad nije protivila plastičnoj kirurgiji.

Premda nikada nije otvoreno priznala injekcije botoksa te postupak 'ribbon liftinga' koji zateže kožu lica, isto tako ih nikada nije izričito negirala kao mnoge zvijezde čija su čela glatka kao porculan.

No, prilikom snimanja svog novog filma 'W.E' čija se radnja odvija u 40-im godinama prošlog stoljeća u Londonu, 52 godine stara kraljica popa po prvi puta je pokazala svoje prirodno lice.

Zbog botoksiranog savršenstva na koje nas je navikla, izborano i umorno lice zgleda dramatičnije nego na bilo kojoj njezinoj vršnjakinji.

S obzirom na redateljske obaveze, kao i one vezane uz promociju modne linije svoje kćerke 'Material Girl' te biranja novih plesača za sljedeću turneju i energijom nabijenu Madonnu očito su snašli umor i iscrpljenost.

>> Je li novi ribbon-lifting tajna Madonnine mladosti?

>> Madonna u trenirci i bez šminke

Na filmskom setu, odjevena u vrlo osebujnu kombinaciju, pjevačica je kontinuirano kašljala i brisala nos. Nadamo se da će Madonna uspješno izvršiti sve poslovne obaveze, ozdraviti i... spustiti nogavicu trenirke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju