Victoria i David Beckham okupili su obitelj i krenuli put prekrasne plaže u Santa Monici gdje su na terasi hotela uživali u suncu i vinu. I dok se Victoria se sunčala u malom crnom bikiniju, David je pokazao svoj mišičav torzo koji su prekrivale brojne tetovaže

Victoria i David Beckham uživaju u ljetovanju. Tople kolovoške dane odlučili su provesti na prekrasnoj plaži u Santa Monici.

Sa sobom su poveli i sinove Brooklyna Josepha i Romea Jamesa koji su se rolali i kupali, ali pod budnim okom brižnih roditelja koji su svako toliko pogledavali je li sve pod kontrolom.

Obitelj Beckham napokon je na okupu, a kako bi im odmor prošao u još boljoj atmosferi društvo su im radili i prijatelji s kojima su na terasi uživali u suncu i vinu.

Ovo je jedna od rijetkih prilika da ovaj bračni par vidimo u ljetnoj varijanti posebno kada su odjeveni u kupaće kostime.

Victoria se sunčala na ležaljci u crnom bikiniju dok je David ponosno pokazivao mišičavo tijelo i brojne tetovaže.

Izgleda kako su odlučili maksimalno iskoristiti slobodne dane, jer kako kruže priče, kada se vrate kući čekaju ih velike odluke.

>> Dok Victoria gladuje obitelj Beckham liže sladoled

Naime, navodno je ova poznata obitelj odlučila napraviti rez u svojim troškovima života koji se najviše odnose na plaćanje brojne posluge koja radi na njihovim posjedima u Engleskoj, Los Angelesu, Dubaiju i Francuskoj pa su otpustili 14 radnika od kojih šest vrtlara i čistačicu koja je za njih radila sedam godina.

Čini se kako će uvijek sređena Victoria ipak morati uprljati svoje njegovane ruke i uskočiti u vrt  ili se pak primiti krpe i kuhače što je gotovo i nezamislivo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju