Jennifer Lopez u najnovijem izdanju magazina Marie Claire otkrila je u kakvom je odnosu s bivšim zaručnicima Benom Affleckom i P Diddyjem, ali i što se krije iza priče o osiguravanju njezine stražnjice

Jennifer Lopez zrači samopouzdanjem i pozitivnom energijom koja je vidljiva na gotovo svakom javnom pojavljivanju prilikom promocije novog filma 'Plan B'. Upravo tu samouvjerenost pjevačica i glumica ističe kao osnovi preduvjet za dobar izgled.

'Ne radi se o tome da moraš nositi konfekcijski broj 36. Jednostavno trebaš biti ponosna na ono što imaš, nikada na sebe nisam gledala u lošem svjetlu' rekla je J.Lo poznata po oblinama koje nikako ne bi stale u dimenzije najmanjeg konfekcijskog broja.

No, u četrdesetoj godini život i nakon rođenja blizanaca Jennifer izgleda bolje nego ikada, čvrstog tijela i besprijekornog lica.

'Moram paziti što jedem. Kod održavanja linije na žalost nema nikakve druge znanosti. Meni je dobar poticaj postavljanje određenog cilja, poput snimanja video spota. Pazim što i koliko jedem, jer upravo je veličina porcija ono što itekako određuje (ne)nakupljanje kilograma. Neće vas ubiti pojedete li koji zalogaj kalorične hrane, ali cijelo pakiranje će vas koštati kilograma' iskreno je rekla latino ljepotica.

Na pitanje o traču koji tvrdi kako je osigurala stražnjicu na nekoliko milijuna dolara sa smijehom je odgovorila:
'Bilo mi je toliko smiješno kada sam to čula. Čak smo i otkrili od kuda je krenuo taj trač, naime, u Londonu je krenula taj nevjerojatna priča.

>> J.Lo i dalje zaobljena na pravim mjestima

>> FOTO: Ukrajinci Photoshopom unakazili J.Lo

Ja sam tada bila u totalnoj ludnici od posla, tako da nisam niti primjećivala toliku opsjednutost mojoj stražnjicom' dodala je nekadašnja Jenny iz kvarta, a danas uspješna glazbena diva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju