Kylie Minogue cvjetaju ruže na ljubavnom, a nakon izlaska novog albuma 'Aphrodite' i na poslovnom planu. Nakon što je pomela top ljestvice, spremna na osvajanje ljetnih plesnih destinacija, snimila je izazovne fotografije na kojima izgleda kao fatalna vamp žena inspirirana blještavim 80-ima

Kylie Minogue u 42. godini života je ponovno postala teta, ali i kraljica plesnih podija. Novim albumom 'Aphrodite' i zaraznim hitom 'All The Lovers' sve nas je podsjetila zašto je upravo ova džepna Venera već duže od desetljeća pop princeza.

Svojom karijerom i prije svega imidžom obilježenim nježnim seksepilom, ali i iskričavim kostimima ukrašenim perjem, šljokicama i lateksom postala je jedna od najomiljenijih gay ikona.

Upravo zato je i snimila editorial za gay i lifestyle časopis 'Out' na kojem izgleda poput vamp žene iz osamdesetih godina. Sa sjajno crvenim ružem na usnama, zlatnim naušnicama te natapiranom frizurom prizvala je duh prenaglašenog i glamuroznog desetljeća.

Uz fotografije Xevija Muntane čitatelji mogu pročitati i intervju u kojem je Kylie između ostalog priznala kako nije osoba koja prati trendove.

>> 'Breskvica' Kylie ne zna hodati u haljini

>> Kylie Minogue 'zgnječila' svoj struk

'Nisam baš neka avanturistica, čak niti nemam tetovažu. Totalna sam anti- trendseterica. Mislim da bih baš mogla napraviti jednu, sa slikom svemira na primjer' otkrila je pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju