Victoria Beckham jedna od najpoznatijih posvuduša, dokazala je kako stvarno uživa u tituli zvijezde. Na snimanjima je postavila propise kojih se svi moraju strogo pridržavati, a jao onom tko ne ispuni sve njezine zahtjeve

Bivša spajsica Victoria Beckham prava je diva. Barem to pokazuje iskorištavajući maksimalno ulogu zvijezde.

Lista zahtjeva kojom Victoria obasipa menadžere i organizatore doista nema kraja.

Jedan od zahtjeva je očišćeno i specijalno pripremljeno voće koje mora biti postavljeno i razvrstano u njezinoj garderobi.

To uključuje narezani ananas, grožđe očišćeno od koštica, razrezane kruške u limunovom soku, jabuke, oguljeni crveni grejp, jagode i borovnice, a voće se nesmije izmiješati već mora biti sortirano i nesmije se dodirivati.

‘Opsjednuta je voćem, a svaki put dobijemo točnu listu koje se moramo pridržavati. Ne donesemo li nešto po točnoj naruđbi proživljavamo pakao, jer ono što Victorija poželi to mora i dobiti’, izjavio je jedan od zaposlenika Victorijinog tima.

Tridesetšesogodišnja pjevačica pazi što jede, pa se na njezinoj listi prohtjeva našla i obična zelena salata bez dressinga s Balsamico octom sa strane, ali ne bilo kojim, već posebnom vrstom koja je određene gustoće i boje.

>> Victoria Beckham ponovno pokazala kosti

>> Anoreksična Victoria u potrazi za dijetom

Sudeči po Victorijinim prohtjevima i opsjednutošću izgledom, njenom suprugu Davidu Beckhamu nije lako.

Tko zna, možda se baš zbog zahtjevne supruge i odlučio na karijeru koja uključuje dosta izbivanja od kuće!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju