Nakon što je prije samo pet mjeseci postala ponosna majka blizanaca, Celine Dion se vratila na glazbenu scenu. Pojavila se na konferenciji za novinare povodom najave sezone koncerata u Las Vegasu u uskim trapericama i štiklama te s atraktivnom frizurom na krupne kovrče, a izgledala bolje nego ikad

Celin Dion jedna je od najtalentiranijih pjevačica svih vremena. Iako ju se nikada nije smatralo klasičnom ljepoticom ova zvijezda nevjerojatnog glasa u 43 godini života izgleda bolje nego ikad, a čini se kako su razlog tome brojne pozitivne stvari koje joj se u posljednjih godinu dana događaju u životu.

Osim što je nakon mnogo godina neuspjeha konačno još jednom postala majka Celine je najavila i koncerte u sklopu Las Vegas showa gdje će živjeti i nastupati sljedeće tri godine i to sa 70 nastupa godišnje.

Na konferenciji za novinare se pojavila u sivom sakou i uskim trapericama koje su naglasile savršenu vitku liniju koju je samo pet mjeseci nakon poroda i više nego uspješno dovela u red.

Celine je potamnila kosu i raspustila kovrče u romantičnu frizuru koja joj je savršeno pristajala. Nakon nekoliko posljednjih pojavljivanja u javnosti na kojima je jednostavno blistala pitamo se gdje se sve ove godine skrivala ovakva Celine?

>> Celine Dion ponovno trudna u 42. godini

>> Dva lica Celine Dion!

Kanadska pjevačica živi u sretnom braku s 26 godina starijim suprugom i menadžerom Reneom Angélil kojeg je upoznala s 12 , a vezu započela kada je imala svega 19 godina. Zajedno imaju tri sina, 11 godina starog Rene-Charlesa te petomjesečne blizance Eddyja i Nelsona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju