Iako je najveća želja Princa Alberta II. da se zavjetuje svojoj voljenoj Charlene Wittstock, njihova bi ceremonija vjenčanja mogla zasjeniti kraljevsko vjenčanje Williama i Catherine. Dva dana slavlja, veličanstveni vatromet nad kneževinom i vjenčanica koju dizajnira Giorgio Armani samo su neki od detalja

Baš kao što je to učinio princ William i princ Albert od Monaka oženit će se pučankom i to 1. srpnja na obredu koji će trajati dva dana. Njegova odabranica 33 godine stara Charlene Wittstock nosit će vjenčanicu koju za nju dizajnira Giorgio Armani, dok će 53-godišnji Albert nositi svečanu odoru.

>> Princeza koja će zasjeniti Catherine Middleton

Par će se 1. srpnja vjenčati po građanskom obredu palači Grimaldi nakon čega će cijeli Monako slaviti na zakusci u luci. Drugi dan će se par vjenčati pred 800 uzvanika u vrtu palače Grimaldi popločenom s tri milijuna oblutaka te s grandioznim stubama u obliku potkove.

I dok je kraljevsko vjenčanje princa Williama i pučanke Kate pratio cijeli svijet, a najočekivaniji trenutak je bio onaj kada je Kate otkrila danas najkopiraniju vjenčanicu, buduća princeza od Monaka svijetu je obznanila da je Armani taj koji će je odjenuti za svečani trenutak, a svojom elegantnom pojavom koja mnoge već podsjeća na Grace Kelly brzo se penje na ljestvici najpopularnijih princeza. Hoće li uspjeti zasjeniti vojvotkinju Catherine?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju