Iako je najveća želja Princa Alberta II. da se zavjetuje svojoj voljenoj Charlene Wittstock, njihova bi ceremonija vjenčanja mogla zasjeniti kraljevsko vjenčanje Williama i Catherine. Dva dana slavlja, veličanstveni vatromet nad kneževinom i vjenčanica koju dizajnira Giorgio Armani samo su neki od detalja

Baš kao što je to učinio princ William i princ Albert od Monaka oženit će se pučankom i to 1. srpnja na obredu koji će trajati dva dana. Njegova odabranica 33 godine stara Charlene Wittstock nosit će vjenčanicu koju za nju dizajnira Giorgio Armani, dok će 53-godišnji Albert nositi svečanu odoru.

>> Princeza koja će zasjeniti Catherine Middleton

Par će se 1. srpnja vjenčati po građanskom obredu palači Grimaldi nakon čega će cijeli Monako slaviti na zakusci u luci. Drugi dan će se par vjenčati pred 800 uzvanika u vrtu palače Grimaldi popločenom s tri milijuna oblutaka te s grandioznim stubama u obliku potkove.

I dok je kraljevsko vjenčanje princa Williama i pučanke Kate pratio cijeli svijet, a najočekivaniji trenutak je bio onaj kada je Kate otkrila danas najkopiraniju vjenčanicu, buduća princeza od Monaka svijetu je obznanila da je Armani taj koji će je odjenuti za svečani trenutak, a svojom elegantnom pojavom koja mnoge već podsjeća na Grace Kelly brzo se penje na ljestvici najpopularnijih princeza. Hoće li uspjeti zasjeniti vojvotkinju Catherine?