Nikola Karabatić jedan je od 12 sportaša koji je svoje tijelo ogolio za francuski kalendar 'Bogovi stadiona'. Od prvog izdanja 2001. godine, ova je publikacija na popisu želja božićnih poklona mnogobrojnih Francuskinja

Od 2001. godine u Francuskoj se s posebnom pažnjom biraju sportaški koji će svojim golim tijelima ukrasiti kalendar 'Bogovi stadiona'.

U početku su seksi fotografije bile rezervirane za ragbi igrače, no s vremenom se interes proširio i na (pre)oblikovana tijela i drugih profesionalnih sportaša.

Zahvaljujući sportski proširenoj selekciji u izbor je ušao i Nikola Karabatić koji se tako našao u društvu Dimitrija Szarzewskog, Juana Manuela Leguizamona, Toma Palmera, Adila Ramija i još sedam 'bogova stadiona' u okruženju koje nema nužno veze sa sportskom svlačionicom u kojoj se najprirodnije osjećaju.

>> Ivano Balić i Nikola Karabatić: Tko je poželjniji?

>> Nikola Karabatić u seksi reklami za donje rublje

Prihod ovog kalendara u kojem se nalazi čak 42 fotografije namijenjen je u humanitarne svrhe, tako da ukoliko želite Karabatića vidjeti u seksi izdanju 'boga studenog', ne oklijevate jer dobitaka je dvostruk!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju