Ceremonija zatvaranja filmskog festivala u Cannesu okupila je brojna slavna imena na crvenom tepihu gdje se elegantnom pojavom istaknula pjevačica Kylie Minogue. Džepna Venera koja ponosno nosi svoj nadimak za tu je prigodu odabrala nježnu kreaciju koju potpisuje Roberto Cavalli

Haljina od šifona u nježno plavoj nijansi odlično je odjenula nisku pjevačicu, a dekolte i naramenice posute plavim kristalima dodale su glamur toliko potreban za pojavljivanje u Cannesu.

>> Što je zajedničko Heidi Klum i Blake Lively?

>> Ogoljela leđa okupirala blistavi Cannes

Boja haljine je odlično istaknula plave oči pjevačice, a jedina zamjerka ide frizuri koja je za tu prigodu trebala biti nešto svečanija.

Raspuštena kosa s razdjeljkom na sredini umanjila je glamur Cavallijeve kreacije, no Kylie koja je u Cannesu promovirala film Holy Motors francuskog redatelja Leosa Caraxa je dostojanstveno prošetala najglamuroznijim europskim crvenim tepihom.

Film Holy Motors donosi priču o čovjeku koji tijekom dana preuzima živote raznih likova, od patuljka do prosjakinje,a Kylie Minogue glumi njegovu veliku ljubav. Pjevačici pojavljivanje pred kamerama nije strano jer je prije više od dvadeset godina glumila je u australskoj sapunici Neighbours.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju