Opsesiju hranom i izgledom koja ju je u mlađim danima koštala i zdravstvenih problema glumica Gwyneth Paltrow zamijenila je zdravim načinom života koji uključuje bavljenje tjelovježbom i zdravu prehranu. Na promociji svoje četvrte knjige recepata 'It's all good' Gwyneth je svojim izgledom bila najbolja reklama vlastitih načela

Otkako se suočila sa vlastitom opsjednutošću izgledom i mršavošću koje ju je svojevremeno koštalo i zdravlja, glumica Gwyneth Paltrow odlučila je zdravim načinom života postići savršeno tijelo i zdrav duh.

>> Gwyneth Paltrow: Mlađa nego prije 13 godina

Inače obožavateljica slasnih zalogajčica zbog kojih je spremna sate provoditi u teretani kako bi opravdala gurmanski poriv u svojoj najnovijoj knjizi 'It's all good' objavila je jednostavne recepte koji jamče dobar izgled i visoko samopouzdanje.

>>5 trikova za savršene noge spremne za minicu

Na promociji održanoj u Los Angelesu Gwyneth se pojavila u kratkoj crno - bijeloj haljini dugačkih rukava i zatvorenog dekoltea ukrašenoj crnim remenom s nanizanim bijelim perlicama.

Ležerna haljina u prvi je plan stavila isklesane noge bez greške koje su rezultat mukotrpnih svakodnevnih treninga koje Gwyneth već nekoliko godina provodi s poznatom trenericom Tracy Anderson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju