Nakon predstavljanja nove kolekcije na njujorškom Tjednu mode Victoria Beckham uživa u šopingiranju sa svojom mezimicom Harper Seven koja nimalo ne pruža otpor kaotičnom okruženju znatiželjnika nego ih poput prave pozerice pozdravlja mahanjem

Niti kaotičan ritam niti užurbane pripreme koje su neminovne prije velikih modnih manifestacija nisu spriječile Victoriu Beckham da i ove godine svoju malenu kćerkicu Harper Seven dovede u centar mode ne želeći se ni trenutka odvojiti od slatke mezimice.

>>Harper Seven mamu Victoriju oborila s nogu

A 2 godine stara djevojčica koja nas je nebrojeno puta oduševila lakoćom kojom podnosi ritam svojih roditelja i ovoga se puta savršeno snašla u novom okruženju.

>>Harper Seven: Curica koja je srušila ružičasti mit

Nakon što je u tatinom sigurnom naručju pogledala maminu reviju i nakon što je Victoria odahnula uspješno prikazanom kolekcijom, mama i kći vrijeme provode u opuštenom šopingiranju.

Praćene blicevima aparata na svakom koraku nesmetano uživaju u svojim planovima, a malena slatkica na znatiželjen poglede uzvraća mahanjem i smirenim izrazom lica poput prave pozerice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju