Na tjednima mode dizajneri nekoliko dana prije početka revije žive za nju doslovce 24 sata dnevno. Hektičan raspored priprema i problemi koji se rješavaju u zadnjim trenucima u potpunosti su preokupirali i Victoriju Beckham koja nije mogla bez svoje malene Harper, najslađe manekenke jedne od najcjenjenijih modnih manifestacija

Svakoj zaposlenoj mami njezini klinci nedostaju tijekom dugih i napornih radnih dana. Ništa drugačije nije niti s poznatim majkama koje u posebno užurbanim periodima karijere ne žele po cijele dana biti odvojene od mališana.

>> Što Harper Seven nije naučila od mame?

Među njima je i Victoria Beckham, sve uspješnija modna dizajnerica koja je samo prošle godine zahvaljujući svojim linijama odjeće zaradila 60 milijuna funti.

>> Baš kao mama: Najskuplja robica za Harper Seven

Kako su tjedni mode kaotične košnice za koje dizajneri nekoliko dana prije revije doslovce žive 24 sata dnevno, poznata Britanka je dovela svoju malenu Harper na njujoršku knjižnicu gdje je pripremala vrhunac svog višemjesečnog rada, reviju za proljeće/ljeto 2013.

A kada se djevojčica, čak i ona s 13 mjeseci, nađe usred modne gungule što joj činiti nego se popeti na modnu pistu i kao mamina najveća cura od povjerenja isprobati je li sve funkcionira kako treba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju