Victoria Beckham doletjela je iz Londona u Los Angeles s kćerkicom Harper Seven kako bi prisustvovala posljednjoj utakmici supruga za LA Galaxy. Davidove cure nisu ipak stigle na njegov sportski oproštaj, a da je malenoj prekooceanski let bio prilično naporan uvjerile su nas i slike njezinog umornog lica koje je mama pokušala sakriti od napadnih paparazza

'Kada pogledam njezinu sliku odmah mi zasuze oči' riječi su kojima je David Beckham u jednom TV intervjuu opisao kako se osjeća kao tata tadašnje sedmomjesečne kćerkice.

>> Prava damica u sigurnom tatinom naručju

Njegova mala ljubimica uskoro će navršiti godinu i pol, i već postaje svjesna gungule koju izazivaju njezini roditelji. Prilikom dolaska u zračnu luku u Los Angeles s mamom Victorijom dočekalo ju je mnoštvo okupljenih fotografa željnih slika ženskog dijela obitelji Beckham.

>> Harper Seven: Najslađi model njujorške modne piste

Umorno i zbunjeno lice nakon dugog prekooceanskog leta te umrljana robica očekivani su prizor kod svakog 'običnog' djeteta od kojeg još uvijek ne odskače i malena Harper.

Mama očekivano nije odstupala od svog modnog standarda u kojem su glavna stavka visoke štikle, ali je zato malenoj kao i uvijek do sada omogućila da živi neopterećana očekivanom titulom mone ikone za djecu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju