Osim što su jako atraktivni te im na vrhuncu slave nitko nije bio ravan Cindy Crawford i Tom Cruise te Kim Basinger i Catherine Zeta Jones baš i nemaju zajedničkih dodirnih točaka. No postoji nešto što ih povezuje, a to je mladenački izgled koji i nakon 20 godina još uvijek pali

No koja je tajna velike moći? U nekoliko navrata bivša manekenka nevjerojatne ljepote i snažnog seksepila Cindy Crawford priznala je kako koristi botoks, ali isto tako da na svoje tijelo troši većinu slobodnog vremena.

Uspoređujući njene fotografije s naslovnica najprestižnijih časopisa iz osamdesetih te scene iz filma 'Poštena igra' iz 1995. godine s ovim današnjima, doista možemo reći da je savršena linija i ljepota ove zvijezde koja je ukoračila u 49. godinu života doista ostala netaknut.


I dok će supermodel uvijek ostati supermodel, slično možemo reći i za holivudskog šarmera Toma Cruisea čija su gluma i izgled ostali zapisani u zvijezdama. Tko može zaboraviti scene iz filma 'Top Gun' u kojima mladi pilot osvaja srce ljepotice? No Tom je dokazao kao njegovo vrijeme još uvijek nije isteklo jer i dan danas izgleda gotovo jednako kao i prije 20 godina.

Slično možemo reći i za prekrasnu Kim Basinger, ali i Catherine Zetu Jones koje su jednako atraktivne danas kao i prije 20 godina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju