Angelina Jolie je izgleda ponovno sretna. Razlog tome može biti obiteljsko preseljenje u Veneciju ili tretman kojem se izgleda podvrgnula kako bi zategnula lice i popravila svoj izgled

Obitelj Joli-Pitt se preselila u Veneciju na tri mjeseca jer Angelina u gradu na vodi snima film 'The Turist'.

Osmijeh na njezinom licu govori kako je lijepa glumica uspjela zaboraviti na medijske natpise o razvodu i posvetila se uživanju u poslu te krugu obitelji, a u posljednje vrijeme razmišlja i o proširenju obitelji.

Glumica, navodno želi još četvero djece.

lako je moguće da uz ova tri postoji i četvrti razlog za dobro raspoloženje, a to je novi, svježiji izgled koji si je 34-godišnja glumica priuštila.

Je li novi 'ribbon lifting' tajna Madonnine mladosti?

Angelina želi barem desetero djece!

Fotografije koje prikazuju Angelinu kako izlazi iz svog privremenog doma pokazuju tragove na njezinom licu i to baš onakve kakve je imala i Madonna kada se prošle godine podvrgnula tretmanu pomlađivanja popularno nazvanom 'ribbon lifting'.

Poznato je da je Angelina već stavila botox u lice i vrat, pa ne iznenađuje što se odlučila na još jednu trendy metodu.

Riječ je o tretmanu koji traje trideset minuta, izvodi se na raznim klinikama na Beverly Hillsu i stoji oko trideset tisuća kuna.

Zahvat se izvodi tako da se koristi razgradiva traka koja se ugrađuje u prijelaz između lica i vrata.

Traka se povlači tako da napravi lifting lica, a rez je minimalan i jedva vidljiv. Traci treba oko dva mjeseca da se potpuno razgradi, a rezultati liftinga traju oko tri mjeseca.

Poznato je da je Angelina već stavila botox u lice i vrat, pa ne iznenađuje što se odlučila na još jednu trendy metodu kako bi na filmskom platnu izgledala savršeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju