I dok muškarci doslovno gutaju svaku nogometnu utakmicu koja se pojavi na televiziji, na žalost većina žena luduje. No pojavilo se rješenje koje će oduševiti pripadnice ljepšeg spola, a ponudili su ga igrači kluba Athletico Bilbao koji su utakmicu zaigrali potpuno goli

Vjerujemo kako će se većina žena složiti kada kažemo kako nam se čini da sezona nogometa nikada ne prestaje. Svjetsko prvenstvo kao da je bilo jučer, a sada već počinje nova zabava za muškarce.

No otkrili smo kako i žene mogu uživati u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Igrači poznatog španjolskog kluba Athletico Bilbao za potrebe snimanja reklame odigrali su vrlo zanimljivu utakmicu i doslovno pokazali sve što imaju.

Naime, za utakmicu su se odrekli svojih dresova i odigrali ju potpuno goli. S obzirom da je riječ o komadima, vjerujemo kako su pripadnice ljepšeg spola napokon došle na svoje.

>> VIDEO: 10 najpoželjnijih nogometaša svijeta

>> FOTO: Vruća nogometna roba za ženske oči

Upravo zbog toga donosimo vam kratki presjek zanimljive tekma pa sljedeći put kada sjednete pored svog partnera koji ne skida oči s ekrana i hipnotizirano promatra trčanje za loptom, vi pokušajte vizualizirati igrače u ovakvom izdanju.

Ako ništa, barem ćete lakše preživjeti sportske minute i dobro se zabaviti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju