After party londonske premijere filma 'Seks i grad 2' okupio je brojne zvijezde, no među njima se isticala Sarah Jessica Parker koja je crnu McQueenovu kreaciju zamijenila plavom haljinom i otkrila stare i žilave ruke

Sarah Jessica Parker pojavila se u dugoj haljini otkrivajući jedino ruke koje su odavale njezine godine.

Kamere koje su glavne glumice pratile u stopu su uhvatile Sarah Jessicu Parker dok je izlazila iz auta, a pojavila se u elegantnoj dugoj haljini plavih tonova kojom je, ovaj put uspjela naglasiti sve svoj nedostatke.

Otkrivajuće pokoju kilu manje i smežurane žilave ruke američka glumica koja je samo nekoliko sati ranije blistala pokazala je i ne tako sjajno izdanje.

Ono što je svima upalo u oči su njezine ruke, koje kao da pripadaju puno starijoj osobi.

Sarah Jessica Parker proslavila se ulogom Carrie Bradshaw, vrckave njujorške kolumnistice istančanog modnog ukusa.

Ova uloga Sarah je doslovno stavila pod modno povećalo što se može primijetiti po paparazzi fotografijama koje u posljednje vrijeme niču sa svih strana naglašavajući njezine mane.

>> Sarah Jessica pokazala prirodne grudi i mišiće

>> Modni uspjeh: Sarah Jessica Parker kao Carrie

To je vjerojatno zbog toga što kada je riječ o modi, od simpatične glumice se očekuje samo najbolje, no zaboravljamo kako je Carrie izmišljeni lik, a Sarah Jessica samo žena.

Europom već vlada 'Seks i grad' ludilo koje će 3. lipnja zahvatiti i Hrvatsku kada se očekuje premijera ovog modnog hita. Ono što će kod nas izostati je dolazak četiri glavne glumice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju