Da je celulit uporan i dosadan 'napasnik' ženskih bedara znaju i poznate žene koje svakodnevno rade na svome tijelu. To je ovoga vikenda pokazala i velika ljubiteljica vježbanja, pjevačica 'Colonije' Indira Vladić Mujkić

Pjevačica grupe 'Colonia' Indira Indira Vladić Mujkić za scenu uvijek bira izazovne kostime. Uglavnom kratki, uski i naglašenog dekoltea otkrivaju liniju koja Indira godinama teše vježbanjem u teretani i boksom.

Indira nikada nije bila jedna od onih mršavica koja će stati u minijaturni konfekcijski broj, ali je itekako poslužila kao inspiracija mnogim ženama koje su vježbanjem željele istesati tijelo do realno željenih proporcija.

No, celulit je kao i mnogim drugim ženama i Indiri 'obilježio' bedra koje je pjevačica otkrila na glazbenom festivalu u Vodicama.

U blještavom i kratkom kostimu pjevačica je izgledala atraktivno i upadljivo, a narančina kora koje su kamere uspjele uhvatiti na njezinim nogama, možda će ohrabriti bar neke žene koje upravo u ovo doba godine na sve načine pokušavaju sakriti svoj celulit.

>> Indira: Razvoj joj dobro pristaje

>>VIDEO: Tko ima bolje grudi: Doris Vrečko ili Indira?

Cure, samo hrabro, ako ga možemo vidjeti na pozornici, onda je itekako prirodan i na ulici!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju