Bivša glasnogovornica Milana Bandića Iva Mia Erak otkrila je zašto je ljute znatiželjni novinari, kako podnosi trudnoću i koliko se promijenio njezin odnos s kćerkom Karlom

Imate li potrebu za privatnošću bilo bi lijepo da se to poštuje, zato sam se zatvorila u svoj svijet kako bi zaštitila sebe, obitelj i dijete', rekla je Iva Mia Erak.

Nakon što se doznalo da je trudna bivša glasnogovornica Milana Bandića molila je medije da ju ne uznemiravaju te da ju ostave na miru i barem mjesec dana nakon poroda, budući da je to za svaku ženu prilično stresno razdoblje.

No, nedugo nakon toga njezino se ime povezalo s raspadom braka Zorana i Vanje Mamić. Iva Mia Erak je zbog poziva novinara i odgovaranja na neugodna pitanja završila kod kuće na čuvanju trudnoće, a tek je nedavno ponovno počela izlaziti, pa je i pogledala reviju pletenina na kojoj je prethodnih godina znala prošetati i kao manekenka.

>> Iva Mia Erak: 'Kad nema stresa, nema ni celulita'

'Svi prvo pogledaju trbuh pa lice, prepoznaju me pa prokomentiraju kako mi trudnoća dobro pristaje', uz osmijeh je rekla Iva Mia Erak.

Vrijeme daleko od medija provela je u druženju s prijateljima, na tečajevima joge za trudnice i u druženju s kćeri Karlom.

'Karla me već duže vrijeme ispituje kada će dobiti brata ili sestru' rekla je simpatična trudnica Iva Mia. A Karla je povjerovala da će dobiti brata koji će se najvjerojatnije zvati Mark tek kada se mami počeo nazirati trbuh.

Iz današnje perspektive posao ju ne privlači, pogotovo ne onaj u poglavarstvu. U svemu tome je najviše patila Karla i danas je toga svjesna.

'Danas imam potpuno drugačiji pristup i drugačije dijete, sretno, a to me ispunjava', rekla je Iva Mia.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju