Glumica Jessica Alba na premijeri filma 'Dan zaljubljenih' pojavila se u plavim cipelama Miu Miu, a da skupocjene potpetice ne šeću samo Londonom pokazala je Mia Šarić, djevojka Jerka Leke koja ima iste takve, samo crvene

Skupocjene Miu Miu cipele na nogama holivudske ljepotice Jessice Albe zapele su svim aza oko zbog svoje specifične plave boje i neobičnog modela.

Cipele Miu Miu s vrtoglavim potpeticama podsjećaju na Borosane, a cijena im je tisuću eura.

Jessica  ih je na premijeri u Londonu obula uz Pradinu kariranu haljinu i njima prkosila niskim temperaturama veselo se smješkajući fotografima.

U nešto toplijem ambijentu u istim takvim je koračala Iva Šarić, djevojka i zaručnica nogometaša Jerka Leke. Ona je odabrala crvene i obula ih uz traperice i majicu na otvorenju beauty salona 'Bambina' u Zagrebu.

Svi su poludjeli za frizurom Jessice Albe

Manekenka i studentica planira preseljenje kod zaručnika odmah nakon diplome, a paru bi uskoro mogla zazvoniti i svadbena zvona. Hoće li živjeti u Monacu ili u Barceloni ovisi o tome gdje će Leko nastaviti karijeru, a najizvjesnije je da bi to mogao biti španjolski klub Espanyol.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju