Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' u samo prvih tjedan dana prikazivanja pogledalo je nevjerojatnih 11 tisuća gledatelja što označava rekord u suvremenoj hrvatskoj kinematografiji, a za sve vas koji još niste stigli pogledati film imamo iznenađenje!

Likovi Larinoga izbora osvojili su srca vjernih gledatelja koji su jednostavno morali provjeriti kako završavaju njihove sudbine. A veliki interes publike očekuje se svakako i u danima koji slijede, a svi obožavatelji i posjetitelji, osim filmske poslastice 3. srpnja u 20 sati, sat vremena prije projekcije koja je u 21 sat, u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol imat će priliku družiti se i s glavnim glumcima filma Doris Pinčić i Ivanom Hercegom.

Splitska publika također će imati priliku susresti se s popularnim zvijezdama. U splitskom Cineplexxu 4. srpnja od 18 sati do 19 sati najveći obožavatelji Larinog izbora imat će priliku ususret projekciji družiti se s Jagodom Kumrić i Stefanom Kapičićem.

>> Tko ide na film 'Larin izbor: Izgubljeni princ'?

>> S čime je pogriješila Doris Pinčić?

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove donosi upravo film.

'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju