Nakon odrađenih scena u Dalmaciji, ovih je dana započeo set za novu dramsku seriju Nove TV i u Zagrebu. Serija 'Larin izbor' koju će hrvatski gledatelji moći pratiti od jeseni mediteranska je ljubavna priča u vrhunskoj HD produkciji za koju scenarij piše Jelena Popović-Volarić

Larinim izborom Nova TV predstavlja mladu glumačku zvijezdu Doris Pinčić kojoj je partner i glavna muška uloga neodoljivi Ivan Herceg.

Uz vrhunsku produkciju, seriju odlikuju snažni glazbeni momenti u brojnim scenama. Serija je snimana na brojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Snimka porinuća broda kadar je koji će gledatelje fascinirati već u prvom nastavku.

>> VIDEO Ivan Herceg: Zavodnik s malih ekrana

Radnja serije je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Glavne likove Laru (Doris Pinčić) i Jašu (Ivan Herceg) razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije.

Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem.

Uz Pinčić i Hercega glumačku ekipu čine istaknuta imena poput Ecije Ojdanić, Ornele Vištice, Frane Perišina i mnogih dr. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju